Vision

Forretningsgrundlag

System Transport tilbyder totalløsninger og delløsninger på alle niveauer, som er baseret på at involvere os i hele eller dele af kundens værdikæde. Vi følger således varerne fra produktion til færdigvarer.

3. og 4. parts logistik, samt sø og lufttransporter er også en del af vores produkt palette. Her tilbyder vi også at være totalleverandør.

Kunder

Det er vores mål, at kunderne betragter os som en samarbejdspartner med stor erfaring inden for logistikløsninger. Samarbejdet skal bygges på tillid, åbenhed og gensidig respekt for ønsker, krav og muligheder.

Personale

Målet er en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, hvor tonen er ligefrem og hvor alle har pligt og ret til at tilkendegive deres meninger.

Vi vil hos System Transport A/S ikke kun kigge på kolde fakta, men vil også have fokus på de bløde værdier.

Vi arbejder ud fra værdier som åbenhed, tillid og fleksibilitet.

Personalet hos System Transport A/S skal til enhver tid være "klædt på" til at tage imod de udfordringer der kommer fra vores kunder og forandringer der kommer af ændringer i de markeder vi arbejder i, samt ændringer af love og regler.

Miljø

Vi er hos System Transport A/S meget miljøbevidste, hvilket vor egen bilpark vidner om. Vi har kun de nyeste biler, med den bedst mulige og mest miljørigtige dieseløkonomi (EURO 5 på nuværende).

Faciliteter

Vi har haft fokus på at gøre vores faciliteter topmoderne. Vi har en række services samlet, som er designet til at gøre overgangen fra produktion til transport lettere at håndtere.

Læs mere om vores enkelte services og faciliteter ved at klikke på dem:

Contact us

System Transport A/S

Transportcenter Alle 19

7400 Herning

​Phone: +45 97 22 04 00

Morten Øholt

Sales Director

Mobil: +45 20 24 06 59

mo@systemtransport.eu

John Brøndum

Business Development Director

Mobil: +45 22 85 40 00

jbr@systemtransport.eu

​​