CSR

I System Transport tager vi vores CSR-politik meget alvorligt og har altid gjort det. For os er det vigtigt at ​tage et ansvar, på de områder man kan. Vi gør det ​f.eks. ​når vi sorterer vores plastik og pap, som en del af vores miljøansvar. ​Vi har valgt løbende at arbejde med 3 områder, vores medarbejderansvar, samfundsansvar, og miljøansvar.

Er du blevet nysgerrig og ønsker at høre mere om os eller vores CSR-politik, og hvordan vi løbende arbejder med den i dagligdagen, er du altid velkommen til at kontakte os i på telefon
(+45) 97 22 04 00 eller skrive en mail til cja@systemtransport.eu.

Under fanerne kan du læse hvordan vi passer på vores medarbejdere, samfund og miljø.

null

Medarbejderansvar

Vi tilbyder individuelle vilkår, så arbejde og privatliv hænger sammen og for seniorer som ønsker at blive længere på arbejdsmarkedet med særlige vilkår. F.eks. har vi vores ældste medarbejder, Johannes på 84 år​, som ønskede at være firmaets pedel, da han i sin tid gik på pension.

Vi prioriterer vores medarbejdere. F.eks. har vi i polen startet et uddannelsesprogram, System Transport
​Academy Poland. Her får vores medarbejdere undervisning ​i b.la. AGILE projektledelse, finansiering, projekter, logistik og salg, to gange i måneden.

​Vi har valgt at prioritere det sociale moment, for at styrke samarbejdet, effektiviteten, ​​fællesskabet, kommunikationen og ikke mindst arbejdsglæden. Vi har derfor på vores forskellige lokationer personaleforeninger, som regelmæssigt arrangerer aktiviteter for personalet og deres familier, for at understøtte det gode kollegaskab og arbejdsmiljø.

Vi har hjertestartere opsat på alle vores lokationer, samt medarbejdere undervist i dem. Hvert minut tæller, når en person får et hjertestop. Chancen for at overleve falder med cirka 10% for hvert minut, der går uden behandling. Derfor er en hurtig indsats, af afgørende betydning.

​Vi ønsker at vores medarbejdere kan føle sig trygge når de er på arbejde, og en af de måder vi kan hjælpe med dette, er at have hjertestartere på alle vores lokationer og dermed sikre at hjælpen altid er i nærheden.​

null

Samfundsansvar

I System Transport er der plads til alle. For os gør det ingen forskel, at du har særlige behov, vi hjælper og guider til at finde styrken i dig som individ og giver dig plads til at finde dine spids-kompetencer. Det har b.la. resulteret i at vi har vundet virksomhedsprisen 2018, i Lejre Kommune.

​Nedenfor finder du nogen af begrundelserne givet af Lejre Kommune, for at vi har vundet den flotte pris:

  • ​​Virksomheden har bidraget til udviklingen i beskæftigelsen i Lejre Kommune.
  • Virksomheden åbner op for integrationsborgere i ordinære job, løntilskud og praktiker. Med andre ord, her er en virksomhed som har været med til at få afklaret en del borgeres motivation og arbejdsevner.
  • Virksomheden integrerer personer, der har svært ved at komme ind på arbejdsmarkedet.

​​De har ligeledes ​været med til at give borgere, langt fra arbejdsmarkedet, en ny chance for at blive selv-forsørgende. De har også indgået en aftale om at blive godkendt til lærested.

null

Miljøansvar

​I vores branche bruger vi en del emballage og selvom vi prøver at mindske så meget som muligt, (b.la. ved at transportere vores hængende konfektion, direkte i konfektionstrailere) – er der stadig en del.

​Vi har derfor et samarbejde med Stena Recycling, som regelmæssigt kommer og henter både pap og plastik.

​Stena Recycling indsamler restmaterialer i alle slags virksomheder og giver nyt til materialerne. Du kan læse mere om Stena Recycling her: www.stenarecycling.dk

​Vi stræber altid efter at køre så miljømæssigt som muligt.​

Via flådestyring (et online system, som hjælper med at lokalisere køretøjet) bliver der løbende holdt øje med chaufførenes adfærd ude på vejene.

​Vi laver udelukkende leasingaftaler på vores lastbiler, der kun holder i 3 år. På den måde sikrer vi, altid at have de nyeste, mest miljøvenlige biler på vejene.