Skriv til os her
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lagerlogistik med klare fordele​

System Transport A/S er din samarbejdspartner, der kan varetage alt logistik fra leverandør til slutkunde. Vi har mange års erfaring med at levere lager- og logistikløsninger, skræddersyet til din virksomheds behov.

Vi har mere end 70.000 m2 lager, fordelt på 4 lagre i henholdsvis Herning, Roskilde, Flensborg og Poznan. Med to lagre i Danmark, samt i Tyskland og Polen, har vi gode forudsætninger for, ikke kun at opbevare jeres produkter på et af vores lagerhoteller, men også at distribuere produkter og materialer videre til slutbrugeren eller et mellemled.

Når vi hjælper jer med at varetage og optimere jeres lagerlogistik, bliver lageromkostningerne variable, og I ved præcis, hvad omkostningerne pr. styk er.

I får desuden mere overskud til, at fokusere på jeres kernekompetencer, når vi står for jeres lagerservice og logistik. Vores lagersystem kan kobles sammen med jeres IT system, så I hele tiden er opdateret omkring lagerbeholdningen. Er der stregkode på varerne, kan vi tilbyde fuld lagerservice med pick and pack-service.

Se mere under fordele ved outsourcing af lager.

Start et godt samarbejde om dit lager

Fra vores forskellige lokationer kan vi tilbyde pakkedistribution og lagerservice i Danmark, samt til Europa gennem vores samarbejdspartnere. Vi kan stå for søfragt, luftfragt og kurerforsendelser, og være jeres logistikpartner i hele forløbet fra leverandør til slutkunde.

Desuden kan vi transportere hængende konfektion i både Danmark, resten af Norden, samt i EU. Vi tilbyder også køle-/frysetransport. 

Få lagerlogistik med fuld service

På vores lokationer i Herning, Roskilde, Tyskland og Polen kan vi tilbyde lagerhotel, lagerservice & tredjepartslogistik. Herunder tilbyder vi en række services, som der outsourcer eller optimerer din lagerlogistik:

​Er du i tvivl om noget af ovenstående? Vi er altid klar til at rådgive dig omkring lagerlogistik og hvordan vi kan hjælpe dig med at forbedre din logistik til og fra lager, samt selve behandlingen på lageret.

Kontakt os vedrørende lager og logistik

Kontakt os meget gerne på telefon 97 22 04 00 eller skriv til John Brøndum på jbr@systemtransport.eu​, for at modtage support og rådgivning. 

Lagerlogistik er en vigtig faktor, når vi taler om at nedbringe lager- og distributionsomkostninger, for en næsten hvilken som helst virksomhed.

Kontakt os​

System Transport A/S

Transportcenter alle 19
​7400 Herning


​CVR: 16691380​

​Telefon: +45 97 22 04 00

Email: mailbox@systemtransport.eu

System Transport A/S (Roskilde)

Kumlehusvej 1,
​Øm, 4000 Roskilde
Telefon: +45 20 24 06 78

System Transport Sp Zoo (Polen)

Wagrowska 6,
​61-369 Poznań, Polen

Telefon: +48 61 87 31 904

System Transport A/S

Werkstrasse 8
​24 955 Harrislee

​John Brøndum

Sales & Business Development Director

Mobil: +45 22 85 40 00

jbr@systemtransport.eu


​Jimmie Topp

​Sales Manager East

Mobil: +45 40 57 36 54

​​​​​jht@systemtransport.eu​​​​

Robert Trier Andersen

Sales Manager 

Mobil: +45 40 24 42 49

​rta@systemtransport.eu

​Cecilie Jakobsen

Intern Kommunikation

Mobil: 22 59 37 99

cja@systemtransport.eu

33_fdih-logo-rgb