Lidt om os

Vi tilbyder foruden speditionsløsninger, også skræddersyede totalløsninger til tekstilbranchen, indenfor pick & pack, presseri service og levering direkte til butikker i Danmark og udland af hængende konfektion, pakker og paller.

Vi har vores fokus rettet mod livsstils markedet, og er den absolut førende indenfor innovative lager- og logistikløsninger til disse segmenter.

​Desuden tilbyder vi webshop løsninger til alle brancher.

System Transport A/S har egen topmoderne vognpark, suppleret med faste ind chartrede vognmænd med veluddannede chauffører, som altid sætter kunden i centrum, og dermed sikrer jer en pålidelig transportservice.


​​I alle vores biler, egne som fast ind chatterede, har vi satellitovervågning. Dette betyder, at vi døgnet rundt kan følge jeres varer helt til dørs. Vi har naturligvis også egne terminaler i Danmark, Tyskland og Polen, som sikrer en effektiv håndtering af alle godstyper.

​Sidste nye skud på stammen er en markant udvidelse af søfragt, luftfragt og kurer opgaver. Samt naturligvis pakkedistribution i såvel Danmark som Europa.

​Vi sætter altid kunden og kundens behov i centrum, hvilket også betyder, at I som kunde hos os får jeres egen speditør tilknyttet. En topmotiveret og veluddannet ”arbejdshest”, som gennem kommunikation og løbende dialog med jer kender jeres behov, og som I kan være sikker på, og have tillid til, altid vil give jer den bedste rådgivning.

​​Stadig flere vælger System Transport A/S pga. vores gode service, fleksibilitet, erfaring, samt transportkvalitet.


Vi føler os rigtig godt rustet til at tage imod jer som kunde, og vil gøre alt for at leve op til både jeres og egne forventninger.​​​

Ønsker I yderligere information om vores logistik- og transportfirma, og om hvad vi kan tilbyde, inden for spedition eller lagerlogistik, er I altid velkomne til at kontakte os på telefon ​97 22 04 00 eller sende en e-mail på jbr@systemtransport.eu

Kontakt os

System Transport A/S

Transportcenter Alle 19

7400 Herning

​CVR: 16691380​

​Telefon: 97 22 04 00

Email: mailbox@systemtransport.eu 

System Transport A/S (Roskilde)

Kumlehusvej 1, Øm, 

4000 Roskilde

Telefon: 20 24 06 78

System Transport Sp Zoo (Polen)

Wagrowska 6, 61-369 Poznań, Polen

Telefon: +48 61 87 31 904 · ​

System Transport A/S

Werkstrasse 8

24 955 Harrislee

John Brøndum

Sales & Business Development Director

Mobil: 22 85 40 00

jbr@systemtransport.eu


Jimmie Topp

Sales Manager East

Mobil: 40 57 36 54

​​jht@systemtransport.eu​​​​

Robert Trier Andersen 

Sales Manager 

Mobil: 40 24 42 49

rta@systemtransport.eu

Cecilie Jakobsen

Intern Kommunikation

Mobil: 22 59 37 99

cja@systemtransport.eu