Job hos System Transport

​Hos System Transport A/S har vi altid interesse i at komme i kontakt med gode medarbejdere.

Kunne du tænke dig at afprøve dine evner i et succesfuldt speditionsfirma, hvor du får fuld kontrol over hele speditionsprocessen og dermed kan udvikle dig både fagligt og personligt?

Gennem et højt kundeserviceniveau og skræddersyede logistikløsninger til tekstilbranchen har System Transport A/S gennem 5 årtier etableret sig som en international virksomhed med et bredt netværk og stærke fremtidsperspektiver.

Det perfekte job for den dygtige allround speditørDette job er helt sikkert noget for dig, hvis du kan lide, at hver dag bringer nye udfordringer, og hvis du gerne vil arbejde inden for alle områder af speditionsfaget. Du bliver en del af et mindre team på 5 personer, så du får chancen for at give dig i kast med ekspeditionen fra start og tage ansvar for egne transporter og prisforhandlinger.

Fra Midtjylland til Lviv
Vi løser speditionsopgaver i hele Europa, men vi har specialiseret os i det østeuropæiske marked, hvilket også bliver dit hovedområde. Du tager kontrol over fragten fra start til slut og sørger for, at vores chauffører er de travleste i branchen. Du skal disponere over vores biler gennem en løbende kontakt med kunder, chauffører og leverandører.

God kundeservice og dygtige medarbejdere i tæt samarbejdeGrunden til, at vores kunder vælger os gang på gang, er, fordi vi yder den bedste kundeservice, og fordi vores fragter er pålidelige og stabile. Denne service kan vi kun levere, fordi vi lægger vægt på at udvikle vores medarbejdere og arbejde sammen om at løse vores opgaver på den bedst mulige måde.

Er du god eller vil du blive det?
Du har lyst til at tage ansvar fra dag 1, og derfor er det en fordel, hvis du kan dokumentere erfaring fra branchen, men det er ikke et krav. Hvis du er nyuddannet og har det rette gåpåmod, vil vi også meget gerne høre fra dig. Det vigtigste er, at du har modet til at træffe svære beslutninger og har en proaktiv tilgang til dit arbejde, hvor du kan tænke kreativt, når du skal løse nye og uventede problemstillinger. Det er vigtigt for os, at du:

  • Er en god købmand – og ved hvordan du laver en god handel
  • Har lyst til at bidrage til fællesskabet, da vi er et lille team, der afhænger af et tæt samarbejde
  • Har lyst til at komme med nye ideer og bidrage til vores fremtidige udvikling
  • Taler og skriver flydende dansk og ligeledes behersker engelsk og tysk i skrift og tale

System Transport A/S
Vi blev etableret i 1979 og er i dag en af Danmarks mest moderne speditionsvirksomheder. Vi har kontorer og egne terminaler i Danmark, Tyskland og Polen. Vi er i dag 250 ansatte, hvoraf de 150 har base i Danmark. Vi drager fordel af en flad organisation, hvor alle kan bidrage med nye input, og der er aldrig langt fra idé til handling.

Lyder det som noget for dig?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mikael Foldager på tlf. 20 24 06 61 eller læse mere om os​her.

Vi ansætter løbende, så har ovenstående din interesse, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til Mikael Foldager på​mrf@systemtransport.eu.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

System Transport A/S

Transportcenter Alle 19

7400 Herning

​Tlf: +45 97 22 04 00

Morten Øholt

Sales Director

Mobil: +45 20 24 06 59

mo@systemtransport.eu 

John Brøndum

Business Development Director

Mobil: +45 22 85 40 00

jbr@systemtransport.eu 

​​